NOBODYLIES

Het lichaam liegt niet

        HOME        HET CONCEPT         DE WORKSHOP          DATA & LOCATIES


        CONTACT         MARIELLA        KEVIN         LINKS

Niet alleen heeft het lichaam een groot geheugen aan onverwerkte emoties, aan terugkerende gedragspatronen en verlangens die we onszelf niet toestaan, maar het is ook de eerste boodschapper van onze disbalans tussen voelen en handelen. Waneer we langdurig niet naar haar boodschap willen luisteren zal het onze gezondheid uiteindelijk beïnvloeden in de vorm van kwetsuren, klachten en ziekten.


Als we niet langer in contact staan met ons lichaam, geven we ook niet langer uitdrukking aan wie we werkelijk zijn. En aan dat wat ons doet sprankelen.

Het lichaam herbergt een schat aan informatie.

NOBODYLIES geeft je de ruimte om weer terug te keren naar de verbinding tussen lichaam en essentie.


Hoe we dat doen?

Door de vaste beperkende structuren waarin het lichaam is gewend te bewegen op te zoeken, te onderzoeken en vervolgens te doorbreken.


Niet alleen heeft het lichaam een groot geheugen aan onverwerkte emoties, aan terugkerende gedragspatronen en verlangens die we onszelf niet toestaan,

maar het is ook de eerste boodschapper van onze disbalans tussen voelen en handelen. Waneer we langdurig niet naar haar boodschap willen luisteren zal het onze gezondheid uiteindelijk beïnvloeden in de vorm van kwetsuren, klachten en ziekten.

Hierdoor geven we onszelf de volle ruimte om vrij te bewegen. Geen van tevoren bedachte vorm, maar beweging die in onszelf ontstaat… in het moment…los van het controlerende denken. We leren niet alleen te luisteren naar wat ons lichaam ons vertelt, maar we leren  onszelf ook nieuwe mogelijkheden toe te staan.


We bewegen letterlijk naar andere richtingen en openen daarmee nieuwe deuren in ons lichaam en in ons leven.